Alákátyúzott ország
Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége idén a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat.
Alákátyúzott ország

„A cég jogásza már a pályázat elbírálása előtt arról értekezett, hogyan lehetne pótmunkákkal feljebb tornázni majd az összeget. A valós árnak is azért ígérhettek alá, hogy biztosan nyerők legyenek, az ezen felül később kicsikart pénzt pedig ügyesen kezeljék." A cégvezetőnek egy hangfelvételen ezt mondja az egyik szereplő: „Ebben érdekeltté tudnánk téged tenni vagy én téged érdekeltté teszlek, hogy milyen úton-módon, azt még megbeszéljük? A lényeg, hogy ezt le kéne pótmunkázni.”

 

Elhangzik még: „honorálunk már mindenkit, a Hír Tv-től kezdve a Lánchíd Rádión át, mindenkit. Itt mindenkit kell szponzorálni! (…) Műszakilag jól ki van találva, a lehetőségek helyre vannak téve. Baj azért volt egy polgármesterrel, a végén kellett hozzá Kövér Laci, de azért elintéztük.”

 

Fenti sorok sok évvel ezelőtt a fóti útépítésről szóló titkos hangfelvételre hivatkoznak; annak idején a Népszavában jelentek meg.
Arról jutottak eszembe, hogy épp most dübörög a neten: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége idén a fővárosban 9,51 milliárdért építhet csatornákat.

 

A teljes írás a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.