A százkilencventizedik
Nagyjából abban az órában, amikor a távirati iroda a miniszterelnök diákokhoz intézett szavait idézte, miszerint „a megújuló Magyarországon nem az összeköttetések és az ügyeskedés, hanem csak az igazi teljesítmény számít”, egy másik hír is megjelent, amely a Gödör Klubról szólt - írja Megyesi Gusztáv a Népszabadság Online-on.

Mint ismeretes, kilencévnyi sikeres működés után kirúgták az Erzsébet téri intézmény stábját, s új programszervezőnek Navracsics miniszter egyik sör- és futballpartnerét nevezték ki. Ez idáig még nem volna hír, istenem, a klub túl jó volt ahhoz, hogy ne tegyék tönkre, hanem az új vezető, Muraközy Péter elmondta, hogy ő ugyan ismeri Navracsics minisztert, ám sem foci közben, sem utána a kocsmában nem beszéltek a Gödörről.

 

Pontosan így gondoltuk mi is. Már a hír közzétételének pillanatában meg voltunk győződve róla, hogy Muraközy csakis a tudása alapján kapta meg a Gödör Klubot.

 

Sőt, mi a magunk részéről Szájer Józseffel is maximálisan egyetértünk, aki fölháborodva kérte ki magának az unióban annak már a fölvetését is, hogy a feleségét esetleg miatta nevezték ki az országos bírói hivatal élére, kvázi minden magyar bíró fölé, úgy is, mint a miniszterelnök régi barátját. Mi több, egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal sem volt taggyűlés, márcsak azért sem, mert a rendszer olyannyira teljesítményorientált, hogy már szólni se kell, a sör- és futballpartnerek, üzletfelek, barátok és ágyasok egyszerűen maguktól kineveződnek.

 

A teljes cikket a nol.hu-n olvashatja el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.