A pénz beszél
Mi leszünk az az ország, ahol a parlamenti választásokon kizárólag milliomosok indulnak. Kezdek reménykedni, a Fidesz lassan szétmanipulálja magát.
A pénz beszél

Annyira retteg a hatalom elvesztésétől, hogy előbb-utóbb a választó is rá kell jöjjön, hogy hülyére akarják venni, meg akarják vezetni, bohócot akarnak csinálni belőle, aki engedelmesen ballag abba az irányba, mely felé a Nemzeti Főpásztor terelgeti a nyájat.

 

Most már csak az a kérdés, hogy mikor válik kontraproduktívvá a nagy erőlködés, mikor kezd el röhögni a nép a Vezér izgalmain.

 

Most éppen a választásokkal babrál a kétharmad, mely – azért ne feledjük – nem a választópolgárok, de még csak nem is a szavazáson résztvevők kétharmada, hanem mai formájában a magyar választási rendszer anomáliájának és Orbán mérhetetlen pofátlanságának nászából született torz teremtmény.

 

Volt itt Hornnak is kétharmada, csak éppen Horn államférfi volt, Orbán meg szociopata bűnöző – ez a nüansznyi különbség dönt az ország élhetősége és nyomorbakergetése között.

 

Parlament elé kerül  a kampányköltségek átláthatóvá tételéről szóló, egyéni képviselői indítványként benyújtott törvényjavaslat.

 

Ami azt illeti ügyes, mondhatnám átfogóan kezeli az ellenzék problémáját, továbbá egy koszból megoldja, hogy a következő parlamentben Orbánnak ne kelljen kellemetlen pártokkal babrálnia, egy-egy képviselőt meg általában meg lehet venni – majd kap a felesége, a gyereke meg a nagymamája is egy-egy trafikot, ugye…

 

A teljes írás a Nolblogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.