A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a magyar politikatörténet legmocskosabb időszaka következik, vagy már itt van?
A magyar politikatörténet legundorítóbb ügye a trafikmutyi

Itt nem arról van szó, hogy haver megnyer egy állami építkezést és abból jut pénzhez. Itt nem arról van szó, hogy a tánti olcsóért vesz egy önkormányzati bérlakást. De nem is arról van szó, hogy a sógor olcsón privatizál egy állami üzemet. Ennek a korszaknak vége. Új korszak kezdődőt.

 

Itt arról van szó, hogy először el kell venni mástól a megélhetést, a vagyont, a jót. Majd, ha már azt elvettem, akkor azt oda adóm a spanoknak. Amiről igazán mocskos ez, hogy kettő hónap leforgása alatt 40 ezer ember -most figyelj- 4 MÁV állománnyi ember, megélhetése lehetetlenült el. Egyetlen egy cél érdekében: hogy a haverseregnek legyen még egy kis pénze.

 

Nem is az érdekel, hogy a benzinkutak nem árulhatnak cigit, nem is az érdekel, hogy a hipermarketekben nem lesz cigi, de még az sem, érdekel, hogy kisboltból eltűnik. Azok a kis trafikos családok érdekelnek, akinek a dohány volt a fő bevételük.

 

A teljes írást a Piroslapok blogon olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.