A felelősök II.
 
Rogán Antalról írt rövid pamfletet Dési János a Népszavában. Szerinte ő is felelős - mert hagyja magát kompromittálni egy bűnös hatalomtól, mert nincs ereje nemet mondani.

Rogán Antal. A dinamikus ifjú, aki Louis Vuitton táskával jár. Jó svádájú, nagydumás, nem ijed meg ellenzéki újságíróktól sem, azon kevesek közé tartozik, akik kedélyesen képesek elbeszélgetni olyanokkal is, akik nem tartoznak a seggnyalók jelentős csapatába. Ugyanakkor ő az, aki gondolkodás nélkül bead péntek késő délután egy másfél kilós egyéni képviselői indítványt, függetlenül annak tartalmától. 

 

Talán ő lehetne az, aki a mind fékeveszettebb kedves vezetőt szolidan figyelmeztethetné, hogy ebből még baj lehet. De nem, aktívan közreműködik. (Ha a háttérben aknamunkát folytat, akkor elnézést, az egészért.) Különben is, bizonyos közösségekben az a törvény, hogy nem lehet kiszállni az első ügy után. Rogán veszte, hogy hagyja magát kompromittálni egy bűnös hatalomtól, mert nincs ereje nemet mondani. Ja, és valószínűleg így inkább futja Louis Vuitton és más luxusholmikra.

 

A teljes cikket a Népszava online-on olvashatja.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.