A baloldal ajánlata Magyarországnak
"A kongresszus egyhangúlag elfogadta az Összefogás az új köztársaságért címet viselõ alapdokumentumot - jelentette be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a párt szombati kongresszusán." - áll az mszp.hu-n.
A baloldal ajánlata Magyarországnak

"A kongresszus egyhangúlag elfogadta az Összefogás az új köztársaságért címû alapdokumentumot - jelentette be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a párt szombati kongresszusán tartott sajtótájékoztatóján. A több hónapos elõkészítõ munka eredményeként létrejött dokumentum a mai elfogadása után a következõ idõszakban az MSZP politikájának meghatározójaként, egyfajta iránytûként funkcionál majd - derült ki. Azonban a párt tavasszal felállt Programtanácsa a jövõben sem szûnik meg, mert a szinte percenként változó világban egy felelõs pártnak folyamatosan igazodnia kell az ország elõtt álló újabb és újabb társadalmi-gazdasági kihívásokhoz. A most elfogadott dokumentum a baloldal ajánlata Magyarországnak - mondta Mesterházy Attila."

 

"Új szereposztásra van szükség az MSZP-n belül, erõsítette meg kérdésre válaszolva a párt elnöke. Vagyis akik az elmúlt 20 évben az elsõ vonalakban harcolva segítették a szocialista pártot, azoknak a tudására a a jövõben inkább a háttérben lesz szükség. Fontos, hogy az MSZP  politikájának élvonalában olyan új arcok jelenhessenek meg, akik - akár a privát szférában, akár az önkormányzatok világában - már bizonyítottak, de eddig nem voltak ismertek a szélesebb nyilvánosság elõtt." - mondta az MSZP elnöke.

 

A teljes írást és a sajtótájékoztató videóját megtekintheti az mszp.hu-n.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.