26 hosszú, ámde mégis rövid nap
Kevesebb, mint egy hónap van a választásokig, így ideje tartanunk egy rövid terepszemlét, hiszen nem árt, ha a politológusokon kívül más is érti, mi folyik ebben a Fidesz verte országban.
26 hosszú, ámde mégis rövid nap

Megpróbáljuk egyszerűen elmondani önöknek, hátha segítünk egy kicsit. Nagyon figyeljenek, egyszer mondjuk el, és pontokba szedjük, hogy Orbán Viktor is értse. Mellékesen megjegyeznénk, hogy véleményünk is van, amiről tudjuk, hogy olyan mint a s**glyuk, mindenkinek van, csak senki sem kíváncsi a másikéra. Ennek ellenére most tessék nézegetni a miénket, legalább most az egyszer.

  1. Nekünk csak ne panaszkodjon az április 6. után, aki nem ment el szavazni.  Aki élt a még megmaradt egyik demokratikus jogával, és elment, az szidhatja utána a rendszert. Tessék elmenni, és szavazni egy iksz és egy toll segítségével. Jeleznénk: egy forduló van, és a winner takes it all. Ha nem jön be a lottó ötös, akkor lehet szomorkodni, ha meg bejön, akkor lehet ittasodni és hajnalig feküdni a kormányváltás mámorító hintaágyában, és másnaposan nekiállni rendbe szedni Magyarországot.

    Üzenet: EL KELL MENNI SZAVAZNI!

     
  2. A kopogtatócédulát kiváltó aláírásgyűjtés nagyon sok kis pártnak adott lehetőséget arra, hogy induljanak a választásokon. Az országos lista birtokában, és az állami támogatás segítségével trollkodhatják végig a következő heteket. Persze rendes kampányt is lehet folytatni, értelmes mondanivalóval és valami ütős design segítségével. Az a nagy lehetőségük, hogy sokkal bátrabbak lehetnek és bevállalhatnak olyanokat, amiket a nagy pártok nem. Tehát ha szeretnének valamit elérni a választásokon, vagy legalább beszivárogni a közvélemény amúgy is telített tudatába, akkor csináljanak meglepő, okos és vicces dolgokat.  Nézzünk meg egy pár kispártot, akik kommentet igényelnek (szerintünk). Van itt SMS, új dimenzó, egészség meg sportosság, jesz , a zöldek logójában van egy cuki napocska, és a haza sem eladó.

    Üzenet: Önkifejezéshez elég, kormányváltáshoz nem.

 

A teljes írás az Egyenlítő TV blogon olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.