Vona megmondta: befellegzett a globális kapitalizmusnak
A globális kapitalizmusnak és a liberális demokráciának vége. Most már egészen biztos, Vona Gábor bejelentette. A Jobbik elnökének amúgy valami azt súgja, hogy pártja meg fogja nyerni a választásokat. Előbb vagy utóbb. Addig is népszavazást kezdeményez a „cigányság és magyarság együttélésének” tárgykörében.
Vona megmondta: befellegzett a globális kapitalizmusnak

Kényes időpontban tartott évértékelőt Vona Gábor pártelnök: a holokauszt nemzetközi emléknapja előtt, abban a tudatban, hogy a római Colosseumot éppen a Jobbik antiszemita megnyilvánulásai elleni tiltakozásul fogják elsötétíteni. A szélsőjobboldali párt rátett egy lapáttal, és színpadra küldte azt a Gyöngyösi Mártont, akinek a zsidók listázásáról szóló parlamenti felszólalása világszerte botrányt kavart.

 

A Pörzse Sándor által Toldi Miklósként felkonferált Gyöngyösinek máskülönben nem jutott sok idő a Jobbik rendezvényén. Szerepe arra korlátozódott, hogy köszöntse a diplomáciai testületek képviseletében megjelent több mint harminc külföldi vendéget. Pörzse próbálta rávenni, hogy név szerint is sorolja fel őket, de Gyöngyösi valamiért erre nem volt hajlandó.

 

A pártelnök beszédét felvezető programok sorában átadták Bíró András Zsoltnak a Pongrátz Gergely-érdemkereszt Díjat. Nevezett személy – mármint a díjazott – egyebek mellett a Kurultaj főszervezője, a Kurultaj pedig a „sztyeppei lovas nomád népek” úgynevezett törzsi gyűlése.

 

A teljes beszámolót a nol.hu közli.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    *    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.