Visszaadják, amit elvett a Fidesz
Új Munka törvénykönyvet és új sztrájktörvényt ígért tegnap tatabányai lakossági fóruma előtt Mesterházy Attila. A baloldali kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltje hozzátette: a választás után vissza fogják adni a szakszervezetek jogosítványait, amelyeket elvett a Fidesz.
Visszaadják, amit elvett a Fidesz

étszázötvenezer új munkahelyet teremtenek a következő négy évben, a fiatal pályakezdőket pedig az uniós Garancia Alapból támogatják, de az 55 év felettiek és az alacsony iskolázottságú csoportok munkához jutását is fontosnak tartják.

 

Azt is elmondta, kormányon a hátrányos helyzetű térségekben komplex munkahelyteremtő fejlesztési programokat indítanának. A tatabányai bányászoknak azt üzente, a kiszolgáltatott helyzetbe került rokkantnyugdíjasoknak visszaadják a jogosultságukat és biztosítják a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetőségét.

 

Lukács Zoltán, a kormányváltó erők képviselőjelöltje arra emlékeztetett, hogy Tatabányán az elmúlt négy évben átadott összes nagyobb beruházás az előző MSZP-kormány alatt indult.

 

Az esti fórumon Mesterházy számon kérte a Fideszen, miért mondják ma is, hogy a szocialisták tették tönkre az országot, miközben négy éve ők kormányoznak.

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.