Új pályát nyitnak Magyarországnak
Majdnem egyforma plakátokkal, szórólapokkal, azonos üzenetekkel igyekszik a kampányban közös egyéni jelöltjeik mellé állítani a választókat az MSZP és az Együtt-PM.
Új pályát nyitnak Magyarországnak

Molnár Zsolt, a szocialisták kampányfőnöke azt ígéri, letisztult, szép arculat jellemzi majd a kormányváltó szövetség reklámjait. Markáns szimbólumaik egyértelműen közvetíteni fogják az általunk képviselt közös értékeket, így a nyugalmat és a demokráciát. Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke lapunknak elmondta: az egyéni jelöltek fényképe alatt az összefogásban részt vevő pártok azonos méretű logói szerepelnek, a szocialistákén több lesz a piros szín, az Együtt plakátjain viszont a kék dominál majd.

 

Letisztult, ízléses arculat jellemzi majd Molnár Zsolt szerint az MSZP és az Együtt-PM plakátjait, szórólapjait. A szocialisták kampányfőnöke lapunknak arról beszélt: miután 2014-ben az egyéni körzetekben dől el a választás, a kormányváltó szövetség ezt figyelembe véve alakítja a kampányt. Markáns, jól felismerhető szimbólumokkal, jelekkel fognak dolgozni, amelyek egyértelműen jelenítik meg az általunk képviselt közös értékeket: a nyugalmat, a demokráciát.

 

A két szervezet közös kampánya a nyáron aláírt, közpolitikai alapelvekről szóló megállapodásra épül; Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető és Bajnai Gordon, az Együtt vezetője a 25 pontos dokumentumban deklarálta a választási szövetség meghatározó céljait. De aki az alapelveket összehasonlítja az MSZP programjával, az Molnár szerint beláthatja, hogy azok nem két külön világot jelenítenek meg, hanem ugyanazt a filozófiát, csak eltérő hangsúllyal. Ebből is következik, hogy a győzelemre készülő szövetség tagjainak nincs külön stratégiája. Abban azonban megállapodtak, hogy mindegyik szervezet az identitásához közelebb álló, könnyebben elérhető szavazókra figyel elsősorban.

 

Az összefogás pártjai hónapokkal ezelőtt állapodtak meg abban, hogy közös egyéni jelölteket indítanak a jövő évi választáson és a siker érdekében a kampányt is összehangolják. Egyforma plakátok, anyagok készülnek, közös üzenetekkel igyekeznek maguk mellé állítani a választókat.

 

A teljes cikket a népszava.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.