Tovább gyűrűzik a szombathelyi drogügy
Továbbgyűrűzik a szombathelyi alpolgármestert érintő drogügy. Czeglédy Csaba, a helyi önkormányzat szocialista frakciójának vezetője állítja, hogy újabb bizonyítékok vannak arra, hogy Lazáry Viktor alpolgármesteren kívül más, ugyancsak fideszes városvezetők is részt vettek azokon a partikon, melyeket az Adrián, illetve a Balatonon hajókon tartottak.
Tovább gyűrűzik a szombathelyi drogügy

Továbbgyűrűzik a szombathelyi alpolgármestert érintő drogügy. Czeglédy Csaba, a helyi önkormányzat szocialista frakciójának vezetője állítja, hogy újabb bizonyítékok vannak arra, hogy Lazáry Viktor alpolgármesteren kívül más, ugyancsak fideszes városvezetők is részt vettek azokon a partikon, melyeket az Adrián, illetve a Balatonon hajókon tartottak. Czeglédy állítja, hogy ezeken a bulikon a drog mellett prostituáltak is jelen voltak.

 

„Az az ultimátumnak a lényege, hogy azok, akik ott voltak ezeken a hajós túrákon, ahol Lazáry Viktor és fideszes társai is ott voltak, ezt tárják a nyilvánosság elé és tisztázzák a szerepüket, ellenkező esetben kénytelenek leszünk mi megnevezni őket” – mondta Czeglédy Csaba, az MSZP szombathelyi frakciójának vezetője.Az egy hónappal ezelőtti videó nyilvánosságra kerülésekor már jelezte a szocialisták frakcióvezetője, hogy az ügynek ezzel nincs vége. „Nem csak egy szombathelyi fideszesről van szó, hanem többről, illetve szombathelyi ismertebb gazdasági szereplőkről, intézményvezetőkről is szó van, illetve tudomásom szerint egy korábbi magasabb beosztású rendőri vezető is ott volt ezeken a hajós utakon” – fogalmazott Czeglédy Csaba.

 

A folytatás az atv.hu-n olvasható.

 

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.