Baloldali.hu - A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának

Tóbiás: 1998-ban Horn Gyula miatt léptem be az MSZP-be

MSZP  ─   Hír  ─   2014. június 20. 12:00   ─   2022. október 19. 22:33

Tóbiás: 1998-ban Horn Gyula miatt léptem be az MSZP-be
Horn Gyulára nem csak ma, hanem munkám során mindennap emlékszem, példaadó személyisége kötelez arra, hogy az ő baloldali ethoszának szellemében szervezzük ismét váltópárti erővé a Magyar Szocialista Pártot.Horn Gyulára nem csak ma, hanem munkám során mindennap emlékszem, példaadó személyisége kötelez arra, hogy az ő baloldali ethoszának szellemében szervezzük ismét váltópárti erővé a Magyar Szocialista Pártot.

 

Horn Gyula családja és a Magyar Szocialista Párt közösen ápolja Horn Gyula emlékét. Ezért áll Horn Gyula szobra az MSZP Jókai utcai székházában, ezért neveztünk el termet a párt országos központjában.

 

Kegyeletünk és emlékezésünk jele, hogy az MSZP politikusainak kezdeményezésére neveztek el termet Horn Gyuláról az Európai Parlamentben.

 

Horn Gyula emlékének megőrzése okán állít szobrot az MSZP vezetésű XIII. kerületi önkormányzat, amelyet július negyedikén, születésnapja előtti napon fel is avatunk.

 

Horn Gyula már a történelem része, számunkra mégis sokkal több, mint emlék: az, amit létrehozott és képviselt, ma is élő és követendő példa a Magyar Szocialista Párt számára.

 

Tóbiás József
megbízott frakcióvezető

 

(MSZP.hu)