Titokban ünnepelte magát a Fidesz
Az idén először zárt körben, előre hozott Bambis koccintással ünnepelte 25. születésnapját a Fidesz. A nyilvánosság teljes kizárásával tartott rendezvényre - miként régóta - nem kaptak meghívót azok az alapítók, akik távoztak az egykori liberális, ma már konzervatív pártból.
Titokban ünnepelte magát a Fidesz

Egyikük, Fodor Gábor szerint azért, mert a Fidesz mai vezetői nem tudnak szembenézni fiatalkori önmagukkal, és azzal, hogy azóta pártként is minden eszméjüknek hátat fordítottak.

 

Szűkszavú közleményben tudatta a Fidesz, hogy alapítói megünnepelték a párt 25 éves születésnapját. A közleményre az egyik formabontó megoldás miatt volt szükség, lévén az ünneplés a nyilvánosság teljes kizárásával, a barátinak mondható sajtó és az MTI tudósítóinak távollétében történt. Ráadásul egy nappal a valódi születésnap előtt, hiszen a FIatal Demokraták Szövetsége 1988. március 30-án alakult meg. Új volt a helyszín is: a Lendvay utcai pártközpontban ünnepeltek, míg korábban az alapítás helyszínén, a Bibó Szakkollégiumban, családi és baráti körben. Ezúttal a családtagok is távol maradtak.

 

A születésnapról egyetlen fotó került nyilvánosságra, de a résztvevők azon sem látszanak, csak egy üveg narancsíző Bambi üdítő. A képet "Fidesz 25." megjegyzéssel tette ki Facebook-oldalára Orbán Viktor.

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
9    -    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.