Rezsiharc - kijelölték az ellenséget, indulhat az össztűz
Végre feltűnt az ellenség is a rezsiháborúban az Európai Unió személyében. Így egyre nagyobb lendületet kaphat a harci ösvényen járó Fidesz, amely a hétfői parlamenti ülésnapon megszavazza a novemberre beígért újabb költség-csökkentésről szóló törvénytervezetet.
Rezsiharc - kijelölték az ellenséget, indulhat az össztűz

A magyar parlamentben hagyományosnak tekinthető, hogy napirend előtt a képviselők vagy a kormány egy tagja megemlékszik a közeli napokban zajlott sporteseményekről. Most azonban biztosak lehetünk abban, hogy csak ellenzéki politikus fog a hollandoktól elszenvedett, történelmi léptékű verségről megemlékezni - praktikusan szembeállítják az elért eredményeket a stadionépítési lázzal. Emellett számíthatunk a bajai választáson győztes párt triumfálására és a vesztes oldal sárdobálására is. 

 

Természetesen az ülés központi témája most is a rezsiharc lesz. A kétharmad már hétfőn elfogadja a november elsejével életbe lépő, egész évre nézve összesen 20 százaléknyi rezsicsökkentésről rendelkező törvénytervezetet. Ha ez nem lenne elég, lesz ebben a témában még Rogán Antal napirend előtti - átkokat szórva a brüsszeli aktatologatókra és hazai szálláscsinálóikra, a baloldalra -, és Németh Szilárd is öninterpellálja a kormányt, hátha rosszul értette saját törvénymódosítóját.

 

A cikket teljes terjedelmében a Stop.hu-n olvasahtják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.