Piszkosabb, átláthatatlanabb és drágább kampány
Az atlatszo.hu számításai szerint az április 6-i országgyűlési választásra listát állító pártok állami kampánytámogatása 8 és 9 milliárd forint között lesz. Ez legalább a duplája a korábbi választások állami kampányköltségének.
Piszkosabb, átláthatatlanabb és drágább kampány

Az atlatszo.hu számításai szerint az április 6-i országgyűlési választásra listát állító pártok állami kampánytámogatása 8 és 9 milliárd forint között lesz. Ez legalább a duplája a korábbi választások állami kampányköltségének. A közös kasszát óriási mértékben megterhelő kampány a Fidesz-KDNP hibája, mert olyan jogszabályokat teremtett, amelyek tág teret adnak a biznisz- és kamupártok működésének.

 

Több mint egy hónap még hátra van a választásig, de az már most bebizonyosodott, hogy a Fidesz-KDNP hazudott, mikor tisztább, átláthatóbb és olcsóbb kampány ígért. Az idei kampány ugyanis minden korábbinál piszkosabb, átláthatatlanabb és drágább lesz.

 

Piszkosabb, mert sem a közigazgatási és jegyzői kart nem készítették fel rendesen, sem az informatikai rendszert nem tesztelték és véglegesítették időben. Átláthatatlanabb, mert például a Civilbe Öltöztetett Fideszesek (CÖF) a mai napig nem adtak magyarázatot arra, hogy civil szervezetként miből futotta nekik arra, hogy gyűlöletplakátjaikkal teleragasszák az országot. És drágább, mert a kamupártok megjelenése miatt a kampány állami támogatása a duplája lesz a korábbiaknak.

 

A közlemény folytatása az MSZP honlapján olvasható el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.