Orbán uralma: adóprés, nyugdíjlenyúlás, föld- és trafikbotrány
Orbán bejelentette, hogy célja a 9%-os szja-kulcs bevezetése. Ennek pótlása csak az áfa drasztikus, 35%-ra történő emelésével lenne lehetséges - figyelmeztetett Mesterházy Attila. A Fidesz így válaszolt: "A Fidesz további rezsicsökkentésre és nem áfaemelésre készül, és ezt a szocialisták is jól tudják, de mégis megint hazudnak." Nem késett az MSZP válasza.
Orbán uralma: adóprés, nyugdíjlenyúlás, föld- és trafikbotrány

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője kijelentette: "A baloldalnak mindenről a megszorítás jut eszébe. Ahogy azt a miniszterelnök is elmondta, Magyarország jelenleg még nem elég erős az szja-csökkentéshez, de most már legalább azt is tudjuk, hogy a szocialisták azt se támogatnák, ha a fizetéseket a jövőben még kevesebb adó terhelné" - írta közleményében Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője. - "Csapást a magyar családokra a Gyurcsány-Bajnai-szövetség mért, amikor fizetésük felét elvette, másik felét meg a rezsi vitte el. Ha rajtuk múlna, ma is ugyanezt tennék: a rezsicsökkentést eltörölnék, és az szja-t akár háromszorosára emelnék." 

 

Az MSZP "Zsigó Róbert hazugságaira" címmel adta ki az alábbi viszonválaszt:"A Fidesz az elmúlt három évben harminc új adót vezetett be vagy emelt meg. Lenyúlta hárommillió ember nyugdíjvagyonát. Lenyúlta a helyben termelő gazdák elől az állami földeket. Lenyúlta a trafikokat az ebből élő 40 ezer családtól.

 

A teljes cikket a Stop.hu oldalon találják meg.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.