Orbán is hazudott a trafikmutyiról
Orbán is hazudott a trafikmutyiról - ezt már hangfelvétel is bizonyítja. 30 hónap alatt 30-at már kivetett, mégis újabb adókat vet be a Fidesz-KDNP tolvajkormány feje. És Giró-Szász Andrásnak is jó üzlet a kormányzás. Török Zsolt három témát felölelő sajtótájékoztatója.
Orbán is hazudott a trafikmutyiról

Trafikmutyi


 
Orbán Viktor szerint nincs itt semmiféle trafikmutyi, miközben ezt ma már számos tény bizonyítja. Szekszárdon hangfelvétel, Hajdú-Bihar megyében elektronikus levelezés, Sopronban pedig a fideszes alpolgármester trafikgyőztes fiának hónapokkal korábbi hencegése – mondta el Török Zsolt, hozzátéve: Orbán Viktor a trafikmutyiról is hazudott. Csakúgy, mint Lázár János, Kósa Lajos, vagy éppen Horváth István, Szekszárd fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő.


 
Orbán Viktor azt ígérte, hogy segítenek a megélhetését vesztett 40 ezer családon, de ez is csak egy átverés kétharmados Fidesz elmúlt három éves hazugságsorozatában. Orbán Viktor ugyanis csak saját magán és a fideszes rokonokon, haverokon segít. Az MSZP várja az ügyészségi vizsgálat eredményét!


 
Újabb adók a láthatáron


 
A Fidesz az adók az adóemelések pártja – jelentette ki az MSZP szóvivője. A kiszámíthatatlan és beszámíthatatlan politikát folytató Orbán-kormány már megint újabb adók bevetésével és kivetésével akarja az általuk zsebre tett pénz miatti költségvetési lyukakat betömködni. A 30 hónap alatt bevezetett 30 adó után a múlt héten megszületett a buszadó és vonatadó, tegnap pedig a reklámadót jelentette be a tolvajkormány feje. Kérdés: mire szedik be ezt a sok adót? Hol a pénz?

 

A teljes közlemény az MSZP honlapján olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    *    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.