Népszava Online: "Kétszázmilliós agymosás"
Kétszázmillió forintos médiakampányt indított a Miniszterelnökség: az I. M. G. Inter Media Group Kft. feladata, az állam és az IMF közötti megállapodás lakossági tájékoztató kampányának megvalósítása, a kampányhoz kapcsolódó médiavásárlási, kreatív tervezési és gyártási, valamint nyomdai kivitelezési feladatok elvégzése - derül ki a nyilvánosságra hozott szerződésből.
Népszava Online:

Lassan oda jutunk, hogy azért kell majd hitelt felvennünk az IMF-től, hogy finanszírozni lehessen az Orbán-kormány következő önreklám kampányait - kommentálta közleményében az MSZP a kormány szélmalomharcát. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője hazugságnak minősítette a hirdetések tartalmát, és felszólította a kormányt, hogy fejezze be a "kétszázmilliós agymosást."


"Az IMF/EU elvárásait megfogalmazó levél nyilvánosságra kerülése óta a kormányt folyamatos támadások érik, és nagy számban jelentek meg hamis információkat tartalmazó sajtóhírek. A Magyar Kormány kötelessége a lakosság széles körű tájékoztatása az IMF/EU tárgyalásokról és a valós tényekről" - áll a szerződés mellékletében.

 

Ezzel szemben az igazság az, hogy a kormány azóta sem hozta nyilvánosságra az EU/IMF követeléseit tartalmazó levelet, melyet maga Orbán Viktor kormányfő egyszer az IMF-től származó listaként, másszor az Európai Bizottságtól kapott dokumentumként említ. 

 

A teljes cikket a Népszava.hu-n olvashatják.
 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.