MSZP: Nincs ingyen békemenet!
Fideszes menetrend szerint Széles Gáborhoz kötődő cég nyerte a busztendert. Minden ésszerűséggel szemben a mai napon eredményt hirdettek a megalapozatlan hátterű, fővárosi buszbérleti tender ügyében.
MSZP: Nincs ingyen békemenet!
Beszédes, hogy a döntést alig hat nappal azelőtt hozták meg, hogy a Széles Gábor szervezői fellépésével létrejött kormányközeli Békemenet második felvonását szervezik Budapesten. A döntés pedig épp az említett úriemberhez kötődő, fideszesnek tartott, felvonulást ingyen buszokkal támogató vállalkozást hozta ki győztesként.  
 

A döntés meglehetősen gyanús körülmények között született. Tarlós István főpolgármester látszólag hangosan ágált ugyan a Fidesz frakció által erőltetett győzelemhirdetés ellen, de végül tegnap a Fővárosi Közgyűlés ülésén nem szavazott a kérdésről sem így, sem úgy. Ha bárki a közgyűlésben nem támogat egy döntést, akkor a nem gombbal jelezheti, ha pedig nem kíván véleményt nyilvánítani, akkor tartózkodással.

 

A gombnyomás elmaradása azonban azt jelzi, Tarlós István valójában csak eljátszotta az ellenvéleményt, a Fidesznek tett hűségesküjét előbbre tartja, melyet ma az MTV reggeli műsorában megerősített .  Erre utal, hogy György István főpolgármester-helyettes eltávolítása helyett,Tarlós István két további helyettesét jelölte ki a BKK felügyeletére . Ha valaki alkalmatlan, azt le kell váltani, nem mindenféle félmegoldással utalgatni ugyanerre.

 

A teljes írást az MSZP honlapján olvashatják el.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.