MSZP: Kormányváltás lesz 2014-ben, az egész ország nyerni fog
Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján reagált Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő sajtótájékoztatójára. Az MSZP szóvivője úgy fogalmazott: "a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető" Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója.
MSZP: Kormányváltás lesz 2014-ben, az egész ország nyerni fog

Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi, hiszen a hétvégi szigetszentmiklósi időközi önkormányzati képviselő-választás - amelyet az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyert meg - is megmutatta, az összefogással le lehet váltani a jelenlegi kormányt, ami - mint mondta - 2014-ben meg is fog történni, a változással pedig az egész ország nyerni fog.

 

Mindenki, aki mára elveszítette a reményt, a biztonságot, visszakapja majd 2014-ben - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az MSZP programja Magyarországról szól, az igazságról, a biztonságról, a kiszámíthatóságról és a jólétről.

 

Kormos Kata azt mondta, öt társadalmi csoport, a gyermekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és középvállalkozók egészen biztosan nyertesei lesznek a szocialisták kormányzásának.

 

(MTI)

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.