MSZP: Formálódik a Fidesz-Jobbik koalíció
Ha a kormányzópárt úgy érzi, hatalma megtartásához a szélsőségesekre lesz szüksége, összeáll velük. Ha egy választópolgár a Fideszre, vagy a Jobbikra szavaz, akkor arra adja áldását, hogy a fejlesztéseket leállító, a társadalmi leszakadást erősítő politika tovább folytatódjon a megyében, az országban.
MSZP: Formálódik a Fidesz-Jobbik koalíció

A Jobbik ugyanis, annak ellenére, hogy minden lehetséges fórumon tagadja ezt, az elmúlt bő két esztendőben igenis rendre együttműködik a fidesszel, szolgálatokat tesz, melyekért engedményeket kap cserébe. Minderről Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP alelnöke (képünkön balra) és dr. Varga László országgyűlési képviselő, az MSZP miskolci ügyvezető elnöke beszélt pénteken Miskolcon.

 

Gúr Nándor elmondta: az országgyűlési választások óta folytatott politikájával a Fidesz egy szűk rétegen kívül mindenkit – mint fogalmazott – „lenullázott, kizsebelt", s recessziót hozott az országra. Nincs egymillió új munkahely, nincs mindenkit érintő radikális adócsökkentés, felpörgették az inflációt, csökkennek a reálkeresetek. Mindezt azonban az önmagát radikálisnak nevező Jobbik tétlenül szemléli, ráadásul a parlamentben, a helyi önkormányzatokban gyakran együtt is szavaz a Fidesszel.  

 

A teljes írás elolvasható az mszp.hu-n.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    -    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.