MSZP: baloldali demonstrációt csak az ellenzéki megállapodás után
Egységes baloldali demonstrációnak csak akkor van értelme akár Budapesten, akár máshol, ha van olyan egységes baloldali választási stratégia, amit az emberek számára be lehet mutatni – erről hozott döntést az MSZP Országos Választási Bizottsága.
MSZP: baloldali demonstrációt csak az ellenzéki megállapodás után
Egységes baloldali demonstrációnak csak akkor van értelme akár Budapesten, akár máshol, ha van olyan egységes baloldali választási stratégia, amit az emberek számára be lehet mutatni – erről hozott döntést az MSZP Országos Választási Bizottsága. Az MSZP szerint az a legcélszerűbb, ha a demokratikus ellenzék a konkrét választási megállapodást követően jelenik meg a közvélemény előtt.
 

Ezért – tekintettel az önkormányzati választások közelségére – az MSZP azt javasolja a demokratikus ellenzék pártjainak, hogy csak akkor szervezzenek közös demonstrációt, ha már van választási megállapodás, Budapesten pedig egy közös főpolgármester-jelölt. Mi azt szeretnénk, ha ez az esemény egyben a demokratikus ellenzék kampánynyitója is lehetne, ahol bemutathatjuk azt a személyt, aki Budapest következő főpolgármestere lesz.

 

Meggyőződésünk, hogy egy ilyen esemény lehet a legalkalmasabb arra, hogy összegyűjtse azokat, akik a Fidesz leváltását szorgalmazzák az önkormányzatokban.

 

Budai Bernadett
szóvivő

 

(MSZP.hu)

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.