MSZP: A nyomorgókon nem segít a rezsicsökkentés
Az MSZP Roma Tagozata arra kéri a Fidesz-KDNP-t, hogy legalább kormányzása végén gondoljon arra az egymillió nyomorgóra és négymillió szegényre is, akit kilátástalanságba és elkeseredésbe süllyesztettek 4 éves kormányzásuk alatt.
MSZP: A nyomorgókon nem segít a rezsicsökkentés

AZ MSZP roma tagozata ezen kívül arra kéri a Fideszt, gondoljon azokra a honfitársainkra is, akik a nagyvárosok nyomornegyedeiben és a vidék szegénytelepein tengetik az életüket víz, villany, és gáz nélkül, télvíz idején is. 

 

Legyen végre igazságos a kormány és enyhítse a terheit azoknak a szegény családoknak is, amelyeknél ki van kapcsolva a közszolgáltatás, és amelyeket önkormányzati kilakoltatás fenyeget. 

 

Az MSZP Roma Tagozata szerint tarthatatlan, hogy egy hálózatból lekapcsolt háztartásnak, amely még a havi számlát sem tudta fizetni, többhavi rezsit kell előre kifizetnie, ha a közműszolgáltatások visszakapcsolását kéri – ha nem akar megfagyni vagy szomjan halni. 

 

Az MSZP Roma Tagozata azt javasolja, hogy a kormány dolgozzon ki programot a díjhátralékkal rendelkező alacsony jövedelmű családok megsegítésére, illetve, hogy minden, a közműszolgáltatásból lekapcsolt háztartás hozzájuthasson kártyás villany- és gázórához.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.