MSZP: A Fidesz megfojtja Magyarországot
Mesterházy Attila március 8-i évértékelő beszédében elsőként mondta ki nyilvánosan Magyarországon, hogy a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt nevével fémjelzett kormányközeli pénzszivattyúk átszövik és behálózzák a magyar gazdaságot.
MSZP: A Fidesz megfojtja Magyarországot

Azóta számos ellenzéki politikus is felismerte, hogy vissza kell szorítani a fideszes oligarchák nyomulását, amely megfojtja Magyarországot. 

 

Akkor még nem sejtettük, hogy a Fidesz-kiadásban Magyarországon újra megjelent Rokonok és Úri muri végül egész regényfolyammá fajul. Ma már tudjuk: a Simicska-Nyerges-Vitézy-Mészáros stb. klánok klónozódnak, sőt, sajtóhírek szerint a közgépezet része az Orbán-család jól ismert bányavállalkozása is.

 

A kormányfő édesapjának tulajdonát képező kőbánya az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt folyamatosan zuhanó építőipar közepette is majd negyven százalékkal növelte a forgalmát, mi több: még 800 millió forintos fejlesztésbe is kezdett – nem kis részben az emberek pénzéből. Ezzel ”csak” az a baj, hogy az orbáni államhatalmi gépezet Közgépesíti a közpénzt, majd a közpénz az Orbán-család cégénél köt ki.

 

Az MSZP szerint normális, beruházásösztönző és munkahelyteremtő gazdaságpolitikára lenne szükség. Olyanra, amelynek révén a hazai kis és közepes vállalkozások érvényesülnek, nem pedig a miniszterelnök családi és haveri körének cégei és félhivatalos udvari beszállítói.

 

Fejezzék be az ország Közgépesítését!Török Zsolt,
szóvivő
 
 

(MTI) 
 
  

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.