MSZP: kijelenthető, hogy a kormány megbukott
Baloldalról és szélsőjobbról is meg lehet verni a Fideszt, ami felelősséget ró az MSZP-re. Erről Tóbiás József beszélt szombaton. A pártelnök szerint a szocialisták a Fideszt kívánják legyőzni, a Jobbikkal viszont nem hajlandók együttműködni.
MSZP: kijelenthető, hogy a kormány megbukott

Baloldalról és szélsőjobbról is meg lehet verni a Fideszt, ami felelősséget ró az MSZP-re. Erről Tóbiás József beszélt szombaton. A pártelnök szerint a szocialisták a Fideszt kívánják legyőzni, a Jobbikkal viszont nem hajlandók együttműködni. Egy évvel az országgyűlési választások után kijelenthető, hogy a kormány megbukott. Ezt már Botka László választmányi elnök mondta a testület szombati ülése közben tartott tájékoztatón.

 

Lassan menthetetlenné válik az MSZP, eközben a pártvezetés rendre olyan kérdésekkel igyekszik foglalkozni, amelyek nem kívánják tőlük, hogy szembe kelljen nézni önmagukkal, a tarthatatlan helyzettel - füstölgött az egyik ismert szocialista politikus az országos választmány szombati ülése után.

 

Azért volt csalódott, mert elmondása szerint többen arra készültek, hogy a vezetésen számon kérik a szakmaiságot, a figyelemfelkeltő akciók hiányát, illetve, hogy amikor, az első vonalban alig vannak szakemberek, mondvacsinált ürügyekkel tagozatokat akarnak megszüntetni. Ehelyett szombaton többet foglalkoztak a Jobbik ostorozásával, mint az MSZP megerősítésének kérdésével. A csalódott választmányi tag azzal egyetért, hogy a nyilvánosság előtt világossá kell tenni: a Jobbikkal nem közösködnek, azonban azt is, mit kínálnak a társadalomnak a hétköznapokban a szocialisták. Ez utóbbihoz viszont véleménye szerint előbb rendezni kell a sorokat.

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.