Molnár az ATV-nek: a Jobbik elnöke zsarolni tudja Orbánt
Belföld 0 inShare Molnár Gyula, az MSZP elnöke tegnap jelentette be, hogy a szocialista párt nem hajlandó tárgyalni a miniszterelnökkel az alaptörvény-módosításról, így nem is erről, hanem az eheti uniós csúcs témáiról egyeztettek.
Molnár az ATV-nek: a Jobbik elnöke zsarolni tudja Orbánt

A találkozó után a pártelnök az ATV reggeli műsorában azt mondta, hogy szerinte a Jobbik elnöke zsarolni tudja a miniszterelnököt, hiszen az alaptörvény-módosítás kétharmadához kell a jobbikos képviselők szavazata is, az MSZP azonban semmilyen ultimátumot nem adhat. Molnár azt is elárulta, hogy a baloldalnak van már egy közös államfőjelöltje, egy ismert, köztiszteletben álló ember, de a személyét csak decemberben jelentik be.

Molnár Gyula szerint az október 2-ai kvótanépszavazás nem adott semmilyen felhatalmazást az alaptörvény-módosításra, ezért úgy gondolja, hogy az MSZP semmilyen ultimátumot nem adhat. Az MSZP elnöke megismételte, pártja nem hajlandó tárgyalni a miniszterelnökkel az alaptörvény-módosításról, azonban - mint mondta -, ha a miniszterelnök tájékoztatni akarja a legnagyobb ellenzéki párt elnökét, akkor a találkozóra el kell menni.

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható.

 

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    +    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.