Mesterházy: Szégyelljék a pofájukat!
Az MSZP-székház nagytermében baloldali hívek szegeznek kérdéseket Mesterházy Attilának - tabuk nélkül. Nyugdíjakról, családi bizniszekről,munkahelyteremtésről, stadionépítésről beszél az MSZP elnöke.
Mesterházy: Szégyelljék a pofájukat!

18:07 - Hajrá magyarokEgy budapesti srác arra kíváncsi, milyen eredményre számít Mesterházy az észt-magyar meccsen. Az MSZP elnöke szerint a román-magyar meccset elnézve úgy tűnik, hogy amihez Orbán közel megy, az tönkremegy. Egy városi legenda szerint Overdose-t is megsimogatta, és a csodaló le is sántult. De félretéve a viccet: mindenképpen hajrá magyarok! Orbán pedig ne higgye, hogy kisajátíthatja a "hajrá magyarokat", és a hazát.

 

18:03 - Csak a választások napjáigEgy idősebb pécsi hölgy amiatt aggódik, hogy milyen ígéretekkel lepi meg a Fidesz a nyugdíjasokat. Mesterházy szerint lényegében mindegy is, hisz a kormány legfeljebb a választás napjáig tartja be ígéretét. És ezt támasztja alá, hogy miközben a szocialisták orra alá dörgölik folyamatosan, hogy elvették a balos kormányok által adott 13. havi nyugdíjat, a kormánypártoknak eszük ágában sem volt hatalomra kerülésük után visszaadni azt a bizonyos 13. havit. Az MSZP, bocsátja előre Mesterházy, bízik a választók józan ítélőképességében, és semmilyen ígéretlicitbe nem száll be - inkább arra törekszik, hogy egy fenntartható nyugdíjrendszert dolgozzon ki.

 

17:58 - Ha magyar, ha nemNagykátai leányka arról érdeklődik, hogy mennyire hiteles-hihető Orbán multi- és bankellenes retorikája. Az MSZP első embere finoman utal rá, hogy miközben hétfőn a parlamentben a miniszterelnök ledorongolta a multikat, és deklarálta, hogy épp most győzték le a külhoni nagytőkét, az államtitkára pár perccel később azzal büszkélkedett, hogy főnöke nemrég állapodott meg a 30 multival. Mesterházy szerint a képlet egyértelmű: ruházzon be minél több befektető, ha magyar, ha nem, és tartsa b egyértelműen a szabályokat.

 

A teljes beszámoló a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.