Mesterházy: Orbán téveszméi Tusványoson
Nem értek egyet Orbán Viktorral. Azzal sem, amit Tusványoson mondott: szerintem 1. Épp Orbán Viktor nem képes kezelni a válságot és nem az Unió. Orbán kormánya egyike ma a legrosszabbul teljesítőknek. Ezt a lakosság többsége a saját bőrén érzi, míg a gazdagoknak még többet ad.
Mesterházy: Orbán téveszméi Tusványoson

2. Orbán külpolitikája kizárja hazánkat a "minél több erőforrás megszerzéséből". Pedig beismeri, hogy ezért folyik a harc. Én az együttműködésben hiszek, mert az ország elszigetelődése az ország leépüléséhez vezet.

 

3. Nemzetállamon valószínűleg egypárti diktatúrát, pártállamot ért. Merthogy ezt építi ki folyamatosan. Ennek 2014-től véget vetünk!

 

4. Épp az Alaptörvénnyel vette el a nemzet szuverenitását, és éppen az a legnagyobb baj vele, hogy jogokat alig, viszont kötlezettségeket annál többet fogalmaz meg. Nemzeti egyetértésben újra kell írni a mindenkit megillető alapjogokat. 

 

 5. Gazdasági szuverenitás sincs. Az államadósság ma magasabb, mint 2010-ben volt. Eljátszotta 3 millió ember magánnyugdíj-megtakarítását és a soha nem látott mélységbe juttatta a forintot. Ezért nőtt meg mindenkinek a devizadóssága. 

 

6. Ne álljon tisztán az úr színe előtt úgy, hogy közben kisemmizte a kisembereket! Miért büszke arra, hogy dupla árat kell fizetnünk minden, 2010 óta felvett "kölcsönért"? Miért büszke a kivetett újabb és újabb adókra, arra, hogy az emberek zsebéből veszi ki a pénzt, amikor adósságot akar törleszteni. A gazdasági növekedést kellett volna beindítani, és nem recesszióba süllyeszteni az országot. 

 

7. Hazug nemzetpolitikát folytat, mert a kettős állampolgársági törvény elfogadásakor mást mondott, és mást tett. Nem akarjuk, és mindent megteszünk azért, hogy 2014 után Orbán megosztó nemzetpolitikája ne folytatódjon.

 

mesterhazyattila.hu

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.