Mesterházy: lábbal verjük meg a Fideszt
Idén még nem, de a jövő év végén eldől, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje - mondja Mesterházy Attila, aki szerint az lesz a jelölt, akivel meg lehet nyerni a 2014-es választásokat. A szocialisták elnök-frakcióvezetője úgy véli, reális programmal és lábbal - rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával - le lehet váltani Orbánt és a Fideszt.
Mesterházy: lábbal verjük meg a Fideszt

Minderre szerinte jó példa a múlt heti dunaföldvári időközi polgármester-választás. Népszava.hu interjú.

 

- Az MSZP szempontjából figyelemreméltó fejlemények történtek az utóbbi napokban. Dunaföldváron a baloldal jelöltje lett a polgármester. Áttörést jelent ez?
- A szocialista párt hosszú ideje nem nyert időközi polgármester-választást ekkora településen, tehát ezt mindenképpen áttörésnek érzem. Azt gondolom, hogy ez a fideszes kommunikációt is megtöri. Sokféle kampánytechnikát kipróbáltunk már és alakul az a stratégia, ami a leghatékonyabban eléri a választókat.

 

- És ez mi?
- Reális programmal és lábbal verjük meg a Fideszt. Dunaföldváron sikerült meggyőző elképzeléssel és rendkívül sok személyes beszélgetéssel - hatalmas fideszes ellenszélben - meggyőzni az embereket, hogy le lehet váltani Orbánt, és lehet jobban kormányozni a várost. Tehát menni, menni, menni, ez a legfontosabb.
 

A Mesterházy Attilával készített teljes interjút a népszava.hu-n olvashatják el.
 
 

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.