Mesterházy és Bajnai ismét Baján kampányol
Mesterházy Attila szombaton ismét Bajára megy, hogy a szocialista aktivistákkal házról-házra járva győzze meg a helyieket arról: voksoljanak Teket Melindára, a demokratikus ellenzék közös jelöltjére. Az MSZP elnök-frakcióvezetője a párt választmányi ülése után utazik a városba, ahol a 32-es szavazókörben vasárnap megismétlik az időközi önkormányzati választást.
Mesterházy és Bajnai ismét Baján kampányol

Szombaton Bajnai Gordon is Baján korteskedik Teket Melinda mellett, aki az Együtt-PM, illetve a Demokratikus Koalíció (DK) támogatását is élvezi. Az Együtt-PM szövetség bajai születésű vezetője már reggel a városban lesz. Miután szombaton a DK tisztújító kongresszust tart, még nem dőlt el, hogy Gyurcsány Ferenc részt vesz-e a kampányhajrában. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője lapunknak azt mondta: ha időben véget ér a kongresszus, elutazik Bajára a volt miniszterelnök.

 

Eközben a városban folytatódik a durva kampány. A helyi választási bizottság szerint a három demokratikus ellenzéki pártot tömörítő Összefogás Bajáért megsértette a választási törvényt, amikor a Teket Melindát népszerűsítő szórólapján azt írták: a Kecskeméti Törvényszék a Fidesz kampánycsendsértése miatt semmisítette meg egy szavazókörben a szeptember 22-i időközi önkormányzati választás eredményét és rendelte el a megismételt választást. A bizottság indoklásában rögzítette: a szórólapon szereplő tényállítás valótlan tartalmú, hiszen a Kecskeméti Törvényszék nem állította azt, hogy a kampánycsendsértés a Fideszhez vagy bármely más jelölőszervezethez lenne köthető.

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.