Mesterházy Attila: Két x-et kérünk
Ha ma mindenki, aki új, békés Magyarországot szeretne, leadja a szavazatát a 17-es listára akkor Orbán Viktor megy, a kormányváltás listája pedig győz. Felmérések szerint Magyarország a világ egyik legrosszabb hangulatú országa, úgyhogy tényleg szükség lenne végre egy vidám, felszabadult ünnepre, a szabadság és az öröm diadalára!
Mesterházy Attila: Két x-et kérünk

Ha ma mindenki, aki új, békés Magyarországot szeretne, leadja a szavazatát a 17-es listára akkor Orbán Viktor megy, a kormányváltás listája pedig győz. Felmérések szerint Magyarország a világ egyik legrosszabb hangulatú országa, úgyhogy tényleg szükség lenne végre egy vidám, felszabadult ünnepre, a szabadság és az öröm diadalára! Adja meg magának ezt az esélyt, jöjjön el szavazni, ahogy én is megteszem Veszprémben, ahol felnőttem.

 

Az elmúlt hetekben tízezer kilométernél többet tettem meg Magyarországon. Nyolcvannál több településen kb. harmincezer emberrel találkoztam. Nem csak én beszéltem nekik, ők is elmondták, mit gondolnak saját sorsukról és a világról. Volt, aki csak egy cetlit mert a kezembe nyomni, és már ment is tovább – a cédulán az állt, „Csak így tovább! Mi is rátok szavazunk!” Mások nyugdíjas családtagjaikkal üzentek, hogy nem mernek eljönni a kampányrendezvényre, de bennünk látják a békés, nyugodt jövő, a méltó élet biztosítékát. Ezúttal köszönöm mindenkinek, aki eljött, és annak is, aki másként buzdított, támogatott minket. Ígérem, nem felejtem el őket! Ahogy eddig, ezután is értük fogok dolgozni, hogy nekik legyen könnyebb életük, ne csak, mint az elmúlt négy évben, a fideszes politikusoknak, az ő rokonaiknak, barátaiknak és üzletfeleiknek.Köszönöm a kormányváltó szövetség minden vezetőjének és képviselőjelöltjének a munkáját. A kampány során tényleg felszántottuk az országot és hegyeket mozgattunk meg együtt. Hálával tartozom közvetlen munkatársaimnak és sok ezer aktivistánknak, velük próbáltuk meg kiegyensúlyozni a kormánypárt elsöprő pénzügyi és médiafölényét. Ők azok, akik visszahozták az új, igazságos és emelkedő Magyarország esélyét, akik a szavazópolgárok segítségével bebizonyítják, hogy Orbán és a Fidesz nem legyőzhetetlen.

 

A teljes írás Mesterházy Attila honlapján olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.