Mesterházy Attila: Hosszú menetelés
Van ok az aggodalomra, mikor Orbán Viktor jobb évet ígér 2013-ra. Mint tudjuk, mindig az ellenkezője igaz annak, amit a Fidesz elnöke állít vagy ígér. A jobb időket megígérte már 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben is a következő esztendőre. Most, sajnos, megígérte 2013-ra is.
Mesterházy Attila: Hosszú menetelés

Rezsistop, minimálbér-emelés, egyensúlyban tartott költségvetés, gazdasági növekedés - állítja a kormány. Az igazság azonban így szól: infláció, adóemelések tömkelege, a legszegényebbek rezsijének további növekedése, befagyott munkaerő-piac, hitelszűkétől szenvedő hazai vállalkozások, bizalmatlan befektetők, recesszió, ide-oda rángatott költségvetés, kivéreztetett egészségügy és oktatás, egyre növekvő szegénység, mindent elárasztó fideszes korrupció, megfélemlített közalkalmazottak, átvert diákok, megalázott közmunkások, végleges kivándorláson gondolkodó százezrek. Ez vár Magyarországra 2013-ban.

 

Fontosnak tartom, hogy minél többen értsék: Orbán Viktor nem tévedésből vezeti így az országot. Hanem azért, mert őt kizárólag saját hatalma, saját oligarchái vagyona, saját állampárti törekvése érdekli, semmi egyéb. Minden törekvése e célokat szolgálja. Ezért van óriási jelentősége az előttünk álló két évnek. 2013-ban minden tudásunkat összpontosítva kell felkészülnünk a sorsdöntő 2014-es választási szuperévre. Előbb a jövőre alighanem alaptörvénybe emelt regisztráció során, majd az országgyűlési, európai parlamenti és önkormányzati választásokon kell helytállnunk.

 

Mesterházy Attila írásának folytatását az mszp.hu-n olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    +    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.