Mesterházy a kétharmados győzelmet sem zárja ki
Megnyerik a tavaszi választásokat, sőt, még a kétharmados győzelmet sem zárja ki az MSZP elnök-frakcióvezetője. Mesterházy Attila erről az osztárk Der Standardnak beszélt a tegnap megjelent interjújában.
Mesterházy a kétharmados győzelmet sem zárja ki

A politikus arról beszélt, hogy amikor átvette a párt vezetését, sokan azt vizionáltak, hogy az MSZP is eltűnik majd a süllyesztőben, mint az MDF és az SZDSZ. Elsőként tehát csődgondnokként kellett tevékenykednie, csak később lehetett valódi pártvezető.

 

2010-ben a szocialista párt 19 százalékot kapott, most 28 százalékon áll a felméréseik szerint, és a választási kampányban jelentősen nőni fog a támogatottságuk - hagsúlyozta Mesterházy. Az ellenzéki szövetségről azt mondta, hogy az LMP korábban leszögezte, önálló jelölteket indít, amivel az ökopárt eleve lehetetlenné tette az ellenzéki összefogást. Elmondta: pártja minden erővel arra törekszik, hogy a bizonytalan választókat rávegye, menjenek el szavazni, mert ha otthon maradnak, azzal Orbán Viktort támogatják.

 

Ámítás a rezsicsökkentés, hiszen ma minden sokkal többe kerül, mint három éve, és akár más intézkedések, úgy például a pedagógusbéremelés sem hozott valódi javulást. A kormány a foglalkoztatási adatokkal is becsapja az embereket, a "Magyarország jobban teljesít" szlogen hamis, hiszen egészen mást mutat a valóság, mint a propaganda - jelentette ki a pártelnök.

 

A cikk a népszava.hu-n folytatódik.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.