Megkezdődött a háromnapos zárt fideszes frakcióülés Gyulán
Tüntetések és ellentüntetések közepette megkezdődött a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportjának évadnyitó tanácskozása kedd este Gyulán.
Megkezdődött a háromnapos zárt fideszes frakcióülés Gyulán

A háromnapos zárt frakcióülést az Erkel Hotelben tartják, ahová kedd délutántól folyamatosan érkeztek a kormánypárti politikusok, köztük a kabinet tagjai, országgyűlési és európai parlamenti képviselők. Az újságírók a szálloda bejáratánál lévő sorompónál várakozhattak, ahol szinte percenként hajtottak be autójukkal a politikusok. Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök este hét óra előtt néhány perccel érkezett a helyszínre.


   
A tanácskozás előtt ülésezett a Fidesz választmánya, ezt követően pedig Orbán Viktor helyzetértékelésével kezdődik meg a frakcióülés.


   
A csütörtökig tartó megbeszélés fő témája - ahogyan arról Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője délelőtti budapesti sajtótájékoztatóján beszámolt - a rezsicsökkentés lesz, a Fidesz elnöksége ugyanis arra kéri majd a kormánypártok parlamenti képviselőcsoportját, hogy vitassa meg azt a javaslatát, amelynek alapján tavasszal tíz százalékkal csökkenne a víz, a csatorna és a szemétszállítás díja.

 

A teljes cikket az atv.hu-n olvashatják el.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.