Lázár kirúgatta az Origo főszerkesztőjét?
Kirúgták az Origo főszerkesztőjét, Sáling Gergőt - értesült a 444.hu. A lap szerint már jó ideje komoly nyomás volt Sálingon, a biztosítékot Lázár János 2 milliós utazási számlájáról szóló cikkek verték ki.
Lázár kirúgatta az Origo főszerkesztőjét?

Váratlanul felmondtak Sáling Gergőnek, az Origo főszerkesztőjének - írta tegnap este a 444.hu. Sáling ma délelőtt tervezi bejelenteni a hírt az általa vezetett szerkesztőségben, de a Facebookon már órák óta jár körbe az információ. A főszerkesztő egyelőre nem kommentálta a hírt. A 444 információi szerint azonban nem Sáling teljesítményével volt gond, hanem a kormányzatot érintő cikkek miatt távolítják el. 

 

Nem tetszett például, hogy a választások idején az Origo (más lapokkal, így a Népszavával együtt) szolidaritást vállalt a 444, a Cink, a Hír 24 és a Magyar Narancs mellett, miután ezeket a lapokat nem engedték be a Fidesz választási rendezvényére. a biztosítékot azonban Lázár János kétmilliós hotelszámlájáról szóló cikkek ütötték ki. 

 

Egyébként a kirúgás híre komoly felháborodást keltett a szakmai közvéleményben, s csendesen tiltakozott az Origo stábja is.

 

A folytatás a népszava.hu-n olvasható.

 

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    -    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.