Köszöntő
Kedves Barátunk! Az Orbán-kormányt le kell váltani. 2010 óta az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy megvédjük a magyarokat egy szegénységet növelő, végtelenül cinikus és korrupt, egyre szélsőségesebb és egyre kevésbé demokratikus jobboldaltól. Hogy megállítsuk az ország és emberek millióinak lecsúszását a lejtőn. Ezért most új sebességi fokozatba kapcsolunk.
Köszöntő

A baloldali.hu mától kezdve hetente többször hírlevelet küld az ország jövője iránt aggódó barátainak. A kormánypárti médiatöbbség elhallgatja a Fidesz számára kínos, a baloldal számára pedig értékes híreket. Most mi teszünk egy apró, de fontos lépést a tendencia megfordításáért.

 

És mit tehet Ön azért, hogy hozzájáruljon a Fidesz leváltásához? Azt, hogy minél több hírt megoszt barátaival, rokonaival, ismerőseivel. Hogy követi, olvassa és terjeszti a baloldali.hu hírlevélét, cikkeit, Facebook-bejegyzéseit. Hogy eljuttatja azokat a híreket másoknak, amelyek a hagyományos médiából kimaradnak. Hogy támogatja, segíti a baloldalt. Ezzel járulhat hozzá ahhoz a munkához, amely egy fejlődő, a fiataloknak és idősebbeknek egyaránt perspektívát kínáló, gazdagabb és demokratikus Magyarországhoz vezet. Ez az út pedig balra tart.

 

Üdvözlettel: A baloldali.hu szerkesztősége

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.