Köszöntő
Kedves Barátom! Ön a baloldali.hu független hír- és értékportál első hírlevelét olvassa. Az Internitás Alapítvány és az MSZP Szocialista Platformja által támogatott baloldali.hu-t azért alapítottuk 2012 elején, hogy létrehozzunk a baloldali értékeket vallók számára egy internetes közösséget.
Köszöntő

Kedves Barátom!

 

Ön a baloldali.hu független hír- és értékportál első hírlevelét olvassa.  Az Internitás Alapítvány és az MSZP Szocialista Platformja által támogatott baloldali.hu-t azért alapítottuk 2012 elején, hogy létrehozzunk a baloldali értékeket vallók számára egy internetes közösséget. Egy olyan közösséget, ahol minden baloldali megtalálhatja a számára legfontosabb híreket, véleményeket, videókat és eseményeket. Az oldal a megalapítása óta általunk sem várt népszerűségre tett szert, amiért köszönettel tartozunk Önöknek. A Facebookon lévő közösségünk immár8000 fősre duzzadt, és továbbra is dinamikusan növekszik. 

 

Mindez jelzi a baloldal iránti növekvő érdeklődést az országban: napról-napra többen látják be, hogy a jelenlegi helyzetből való kilábalást, valódi szolidaritást a baloldaltól várhatnak. A mostantól rendszeresen e-mailben küldött hírlevelünk azt a célt szolgálja, hogy az érdeklődők első kézből jussanak minden információhoz a legfontosabb hírektől a publicisztikákig. Reméljük, kezdeményezésünk elnyeri az Ön tetszését is.

 

Véleményét, észrevételeit továbbra is várjuk az [email protected] email címen.

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Baja Ferenc

Kuratóriumi elnök - Internitás Alapítvány

Elnök - Szocialista Platform

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.