Köszönjük, Fidesz: punk dallal válaszoltak az arcpirító videóra
Többeknek kinyitott a bicskát a zsebében az Új Nemzedék videója, ami arra hivatott, hogy eltántorítsa a fiatalokat a kivándorlástól. A Magyar Fiatalok egy Picsa számmal válaszoltak: Minden idekötne, de...
Köszönjük, Fidesz: punk dallal válaszoltak az arcpirító videóra

Hét napja landolt a Youtube-on az Új Nemzedék Minden ideköt című felvétele. Több okunk van feltételezni, hogy a készítői tökéletesen eltávolodtak a valóságtól, vagy az is lehet, hogy a felvételek készítése közben sok volt a pálinka-sör kombó a nyári fesztiválokon. A videót látva azt hinnénk, hogy az alap magyar fiatal kivándorol Angliába, mert a nyári vedelés után nem maradt pénze. Hősünknek telik Iphone-ra, taxira, méregdrága szövetkabátra, ja és van diplomája is. 

 

A valóságban nem tudjuk, hogy van ez, de az hétszentség, hogy a prémiumfesztiválokon a szereplők és a készítők ott voltak, vélhetően nem kellett kipengetniük a belépő árát és nem is szorulnak rá, hogy külföldre menjenek dolgozni. Vajon aki a kormánynak készít propagandaanyagokat az azon agyal, hogy emigráljon? Vagy legalább 2014-ig lehet az állam csöcsén lógni? 

 

A teljes cikk és a videó a stop.hu-n tekinthető meg.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.