Kamu Vonáék cukiskodása
Csak a kommunikáció miatt „cukiskodik” a Jobbik – ez az egyik tanulsága annak a titokban rögzített hangfelvételnek, amelyen Sneider Tamás, a párt alelnöke beszél. Pedig Vona Gáborék sok energiát fektetnek az imázsváltásba.
Kamu Vonáék cukiskodása

sak a kommunikáció miatt „cukiskodik” a Jobbik – ez az egyik tanulsága annak a titokban rögzített hangfelvételnek, amelyen Sneider Tamás, a párt alelnöke beszél. Pedig Vona Gáborék sok energiát fektetnek az imázsváltásba.

 

A Vigyazo.blog.hu oldalon jelent meg egy hangfelvétel, amely tavaly ősszel, még az önkormányzati választások előtt készült egy szekszárdi rendezvényen.

 

A felvételen Sneider Tamás, a Jobbik (és az Országgyűlés) alelnöke egyebek mellett arról beszél, hogy pártja elképzelésében semmi sem változott, csak a kommunikáció. Létezik egyfajta munkamegosztás a Betyársereg vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Jobbik között.

 

Előbbiek megtehetik azt, amit Sneider nem tehet meg a parlamentben. Neki ugyanis figyelnie kell arra, hogy azoknak az egyszerű polgároknak is szimpatikus legyen a Jobbik, akikben amúgy semmilyen nemzeti érzés nincs.

 

„Én magam szívesebben lennék harcos továbbra is”
 

– mondta a hangfelvétel tanúsága szerint Sneider Tamás. Egy kérdésre elismerte, hogy személyi titkára, Dér Zsolt – aki harcolt a délszláv háborúban, és szoros kapcsolatban áll a Betyársereggel – áttért a muszlim hitre. Sneider szerint még mindig sokkal jobb, „mintha a zsidó hitre tért volna át”.

 

Most nyilvánosságra került kijelentései miatt az MSZP felszólította Sneider Tamást, hogy mondjon le a parlamenti alelnöki posztjáról és a képviselői mandátumáról. A szocialista Lukács Zoltán szerint Sneider leleplezte a Jobbik igazi arcát, vagyis azt, hogy a párt politikája nem, csak a kommunikációja változott.

 

A cikk a nol.hu-n folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.