Felfüggesztik a Népszabadság kiadását
A hivatalos magyarázat szerint a készülő "koncepcióváltás", a csökkenő példányszámok miatt függesztette fel szombattól a Népszabadság kiadását a Mediaworks. A munkatársak mit sem tudtak erről, szombat reggel már az emailfiókjukhoz sem fértek hozzá. A jelek szerint a brutális intézkedést költözésnek álcázták. A Nol.hu nem működik, Murányi András Népszabadság-főszerkesztő elérhetetlen.
Felfüggesztik a Népszabadság kiadását

A kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig - közölte a társaság szombaton. A Nol.hu szombat reggel már nem üzemelt.

 

Tudomásunk szrint a döntés az újságírókat is teljesen váratlanul érte, az általunk megkérdezettek a hírekből értesültek arról, ami történt. Szombat reggel a munkatársak már az emailrendszerbe sem tudtak belépni. Azt hitték, hogy a cég Óbudára költözése miatt álltak le a szerverek.

 

Egy dolgozóval beszétünk, aki szombat reggel már egy levelet is talált a postaládájában, amelyben a cég közölte, hogy megszünteti a munkaviszonyát.

 

A többi munkatárs, akivel beszéltünk, nem számolt be hasonlóról, de úgy tudjuk, motoros futárral küldik ki mindenkinek a felmondólevelet. A döntés váratlanságát jelzi, hogy vasárnapra egy maroknyi munkatársat behívtak szervert tesztelni is.

 

Úgy tudjuk, Murányi András főszerkesztő elérhetetlen, saját kollégái számára is.

 

Az ügy további részleteit a hvg.hu cikke ismerteti.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    *    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.