Felcsútról árulják az Auchanban a dohányt
Mészáros vagyok Felcsútról – ma Magyarországon bármilyen területen a siker záloga ez a bemutatkozás. A varázsszavak a falutól több száz kilométerre is ajtókat nyitnak meg. Most éppen az Auchan áruházak új trafikjainak az ajtajait.
Felcsútról árulják az Auchanban a dohányt

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, az Orbán Viktor által alapított és a kormányfő szívügyének számító Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke eddig jobbára a miniszterelnökhöz fűződő jó viszonyáról és a Fejér megyei pályázatokon kapott jókora állami földbirtokairól volt ismert. Most azonban úgy tűnik, hogy Mészáros legszűkebb körébe tartozó bizalmasai a júliustól induló nemzeti dohányboltokból is kiveszik a részüket. Méghozzá nem is kicsit.

 

Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János fideszes önkormányzati képviselő, illetve az alpolgármestere, Mészáros László családi üzletei ugyanis a francia tulajdonú Auchan áruházakban árulhatják a dohányt, így az elkövetkező húsz évben a felcsúti Mészárosok évente több százmilliós bevételhez juthatnak a trafikokból. Mészáros László felcsúti alpolgármester közéleti elfoglaltsága mellett a cégadatok szerint eddig csak focicsapatok mögött álló cégekben volt ügyvezető. Így korábban a Tatabányai Futball Club és a kazincbarcikai KBSC FC sportszervező cégben volt vezető tisztsége, majd idén februárban váltotta főnökét, a polgármestert, Mészáros Lőrincet a Puskás Futball Club Kft. ügyvezetői posztján.

 

Ismereteink szerint a polgármester és alpolgármestere között csak névrokonság van, azonban a kettejük közötti szoros kapcsolatra utalhat, hogy gyakorlatilag együtt jöttek-mentek a focicsapatoknál: nagyjából addig volt Mészáros László ügyvezető a tatabányai és a kazincbarcikai focicsapatnál, amíg Mészáros Lőrinc volt a résztulajdonos.

 

A teljes cikket a nol.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.