Érinthetetlen botrányhősök
Sokan gondolják, hogy egy normálisan működő országban már rég menesztették volna Rogán Antalt botrányai miatt. A miniszter azonban a helyén van, s vígan helikopterezget.
Érinthetetlen botrányhősök

Habony Árpád ügyei sem tántorították el külföldi megbízóit, a kormányfő tanácsadója egy horvát és egy francia kampányban is dolgozik. Matolcsy Györgyöt most korrupcióval vádolta meg a Párbeszéd a lakásügye miatt.

 

Szinte nem telik el olyan hét, hogy ne lenne valami botrányos ügy Rogán Antal körül. Ennek ellenére miniszter igen biztos lábakon áll, nem engedik el a kezét. A Rogán-család helikopteres útjáról most az derült ki, hogy a nagyvonalú barter-ellentételezés mellett - Rogán Cecília marketingcége Facebook-reklámokkal fizetett a repülésért - egy kedves ismerős segítségét is igénybe vették, hogy ne szálljanak el túlságosan a celebesküvőre tett kirándulásuk költségei. A Népszabadság a Rogán irányítása alá tartozó Miniszterelnöki Kabinetirodát faggatta a vasárnapi utazásról. Azt akarták tudni, ki rendelte, ki fizette a fotójukon látható német rendszámú luxus-Mercedest, amely felvette a családot, miután Budaörsön leszálltak az óránként negyedmillió forintba kerülő helikopterrel. A kabinetiroda szerint "egy kedves ismerősük" ment ki elébük. Az "ismerős" prémiumautók és sofőrök kikölcsönzésével foglalkozó Valton-Master Car Kft. flottájába tartozó, napi 80 ezer forintért bérelhető német rendszámos S 500 L típusú Mercedest vezette.

 

A cég több szálon kötődik a kormány által gyakran foglalkoztatott Valton Secutrity Kft.-hez, amelytől például a Rogán-minisztérium programszervező főosztálya szeptemberben is rendelt szolgáltatást, nettó 304 800 forintért. A Szabolcs megyei Mándokon tartott esküvőn a biztonsági szolgálat autóját küldték Rogánék elé, az vezette fel őket, mert állítólag a navigáció nem találta a pontos címet - legalábbis a miniszter ezt mondta. A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezzel kapcsolatban azt írta a Népszabadságnak, nem tartozik rájuk, hogy a vendéglátók kik küldtek a miniszter és családja elé.

 

A cikk folytatását a népszava.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.