Előzte az Összefogás a Fideszt
Mind a 106 egyéni választókerületben a szükséges ötszáznál jóval több ajánlást gyűjtöttek össze az Összefogás pártjai - közölte tegnap délután Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, a baloldali választási szövetség miniszterelnök-jelöltje.
Előzte az Összefogás a Fideszt

A politikus az MSZP, az Együtt-PM szövetség, a Demokratikus Koalíció és a Liberálisok nevében köszönetet mondott azoknak, akik aláírásukkal támogatták az Összefogás pártjainak egyéni képviselőjelöltjeit az ajánlásgyűjtés első két napján. Hozzátette: az ajánlásokat továbbra is gyűjtik, mert fontos, hogy minél többen jelezhessék aláírásukkal is az Orbán-kormány leváltásának szándékát.

 

Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója ezt követően jelentette be, hogy a Fidesz képviselőjelöltjeinek nemcsak hogy mind a 106 körzetben sikerült összegyűjteniük a választási induláshoz szükséges számú ajánlást, hanem minden körzetben az 500 aláírás többszöröse jött össze már az első nap. A Fidesz történetében ez volt a leggyorsabb, legsikeresebb ajánlásgyűjtés, amelyet a következő napokban is folytatnak - mondta.

 

A cikk a népszava.hu-n folytatódik.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.