Elfogadhatatlan a Fidesz önkormányzati javaslata
A kormány végképp irányíthatatlanná akarja tenni Budapestet. Végképp irányíthatatlanná tenné, és 23 részre szakítaná Budapestet a Fidesz bejelentett önkormányzati javaslata. A kormányban annyira félnek az őszi önkormányzati vereségtől, hogy inkább teljesen felszámolnák a budapestiek demokratikus döntéshozatalát.
Elfogadhatatlan a Fidesz önkormányzati javaslata

Végképp irányíthatatlanná tenné, és 23 részre szakítaná Budapestet a Fidesz bejelentett önkormányzati javaslata. A kormányban annyira félnek az őszi önkormányzati vereségtől, hogy inkább teljesen felszámolnák a budapestiek demokratikus döntéshozatalát.

 

Kósa Lajos és Rogán Antal bejelentése szerint most arra készülnek, hogy a kerületi polgármesterek gyűlésévé alakítsák a Fővárosi Közgyűlést. Ez a megoldás végképp városrészi érdekek irányíthatatlan káoszává züllesztheti Budapest kormányzását. A bejelentett ötlet felerősíti majd a kerületek közti erőforrásharcot, így egy-egy főút felújítása, városi szintű beruházás elindítása a korábbiaknál is több akadályba ütközik majd. Az új rendszerben tömegesen állnak majd elő egyik oldalon felújított, a másikon leromlott utak, kerületenként változó szabályok – az élet minden területén.

 

A közlrmény teljes szövegét az MSZP honlapján olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.