Élen jár a Fidesz a gyűlöletkampányban
Bár a baloldalt vádolják gyűlöletkampánnyal, most látható, hogy a jobboldal él ezzel az eszközzel. Molnár Zsolt, az MSZP kampányfőnöke így reagált a legújabb Kubatov-levélre, illetve a Civil Összefogás Fórum (CÖF) most kezdődött kampányára.
Élen jár a Fidesz a gyűlöletkampányban

A Magyar Nemzet tegnap arról számolt be, hogy Kubatov Gábor fideszes pártigazgató és Gyürk András kampányfőnök a napokban levélben arra figyelmeztette a Fidesz tagjait, hogy a baloldal nem válogat az eszközökben, hogy újra hatalomra jusson, ezért a kormánypártoknak mindenre fel kell készülniük.

 

A levélben azt írták: egyértelművé kell tenni, hogy a baloldaliaknak "már volt nyolc évük arra, hogy bizonyítsanak, nem érdemelnek több esélyt". Kubatovék híveiket arról biztosították, hogy a Fidesz felkészülten vág neki a kampánynak, csak az elmúlt napokban 27 ezren jelentkeztek az önkéntesek közösségébe, a "magyar csapatba", és bíznak abban, hogy a létszám eléri majd a százezret.

 

Szinte az újabb Kubatov levéllel egy időben az ország több településén megjelentek a CÖF palkátjai, amelyeken Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc mellett Hagyó Miklós és egy bohóc látható, illetve a felirat: "Nem érdemelnek több esélyt". (Egyes plakátokon Hagyó már nem szerepel, és a bohóc is máshová került).

 

A teljes cikk a népszava.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.