Eldőlt: Az MSZP részt vesz a választási vitán
Szanyi Tibor, szocialista politikus, az MSZP listavezetője ma budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette: az MSZP részt vesz a péntekre tervezett választási vitán, ő pedig személyesen vitára hívja szombaton délutánra Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz EP-listavezetőjét.
Eldőlt: Az MSZP részt vesz a választási vitán

Szanyi Tibor, szocialista politikus, az MSZP listavezetője ma budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette: az MSZP részt vesz a péntekre tervezett választási vitán, ő pedig személyesen vitára hívja szombaton délutánra  Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz EP-listavezetőjét. 

 

Szanyi Tibor szerint egy választási időszakban a kormánypárt nem teheti meg, hogy elbújjon a választók elől. Ez olyan, mint egy állásinterjú, aki nem megy el, az nem érdemli meg, hogy felvegyék - indokolt. A listavezető a péntekre tervezett választási vita kapcsán jelezte: bízik abban, hogy az nyolcpárti lesz, vagyis részt vesz rajta a Fidesz és a Demokratikus Koalíció is.

 

Mint a Népszava tegnap megírta: az MSZP országos választási bizottsága mára ígérte a döntést arról, hogy a szocialisták részt vesznek-e az európai parlamenti (EP-) választáson listát állító pártok pénteki vitáján. Szanyi Tibor megfogalmazása szerint  a Jobbik körüli tisztázatlanságok borzasztóan nehézzé teszik a vitán való részvételről szóló döntést.

 

A szópárbajt pénteken este hattól élőben sugározza az ATV. A vitát a pártok szervezték, a feltételekben is ők egyeztek meg. Az összecsapást több rádió is élőben, illetve felvételről közvetíti. Lapunk úgy értesült, hogy a résztvevők egyebek mellett Magyarország uniós tagságáról, a közösségen belüli lehetőségeiről fejtik ki véleményüket.

 

A cikk a népszava.hu-n folytatódik.

 

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.