Elbukott a harc? "Orbán visszaélt a szavazók bizalmával"
Elvesztette az államadósság elleni háborúját az Orbán-kormány - jelentette ki Tukacs István, aki szerint ezzel kormányzásának legfontosabb célkitűzését bukta el Orbán Viktor. Az Eurostat legfrissebb adatai szerint Magyarország újra lecsúszott a legeladósodottabb tíz uniós ország közé, 82,4 százalékon áll a bruttó közadósság GDP-hez viszonyított aránya. Selmeczi Gabriella szerint mindez hazugság.
Elbukott a harc?

A szocialista országgyűlési képviselő véleménye szerint kimondható: az Orbán-kormány megbukott. Amiért létrejött a Nemzeti Együttműködés Rendszere, amiért a fideszes kétharmad a négymillió szegény országává tette hazánkat, ami miatt harminc új adót vetettek ki az emberekre, mind semmivé foszlott."Orbán visszaélt a rá szavazók bizalmával, átverte őket. A mérhetetlen megszorítások értelmetlenné váltak, a magánnyugdíjpénztári vagyon lenyúlása és az emberek pénztárcájának kiürítése teljesen felesleges volt" - írja közleményében Tukacs.

 

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, alkalmatlansága miatt mondjon le, és kérjen elnézést a magyar lakosságtól, hogy három évig a bolondját járatta vele. "Ha szemernyi tisztesség is szorult a miniszterelnökbe, felemelt fejjel ismeri be, hogy elbukott, majd a nép kezébe helyezi sorsát" - véli a képviselő."Világossá vált, hogy Orbán tolvajkormányának mennie kell. Az ország vezetését olyanokra kell bízni, akik képesek növekvő pályára állítani a tönkretett magyar gazdaságot, és ezáltal elérni, hogy az emberek napról napra jobban éljenek" - áll a közleményben.

 

A teljes cikk a Stop.hu-n olvasható.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.