Dühösek magukra, mert a Fideszre szavaztak - mégegyszer nem!
Július 1-én megnyílnak majd a trafikok, amelyek igazi mementói lesznek a Fidesz pofátlan politikájának - állapította meg a Stop.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében az MSZP Hajdú--Bihar Megyei Területi Szövetsége.
Dühösek magukra, mert a Fideszre szavaztak - mégegyszer nem!

A közlemény egy panasz felidézsésével kezdődik:"Azt mondta a napokban egy vendéglátós, hogy haragszik magára, mert nem pályázott Nemzeti Dohánybolt nyitására. Felmerült a kérdés, hogy "miért magára haragszik?"; - hiszen a kiíráskor ésszerűen kiszámolta, hogy a csak cigarettát árusító helyen az 5 százalékos árréssel, illetve az abból még lejövő félszázalékos számlaköltséggel együtt 4 és fél százalékos árréssel számolva, az üzemeltetési költségeken felül nem maradna haszna.


Nem tudhatta akkor még - hiszen nincs Fidesz-politikus a rokonságban -, hogy a pályázatok elbírálása után megduplázza a kormánypárt a cigaretta haszonkulcsát! Hogy a cigi mellett fagyit, cukorkát és csak Isten és Lázár János tudja, hogy mit árulhatnak majd a Nemzet trafikosai... A vendéglátós azt felelte, hogy egyvalamiért mégis haragszik magára: 2010-ben a Fideszre szavazott. Persze ezt a hibát nem követi el még egyszer - tette hozzá!"

 

"A napokban aláírhatták 20 évre szóló szerződéseiket az új trafiktulajdonosok, akik közt szép számmal vannak becsületes, dolgozni akaró emberek is. És sokan vannak bizony a Fidesz hűbéresei, a kormánypárti politikusok családtagjai, haverjai, szomszédai. Július 1-én megnyílnak majd a trafikok, amelyek igazi mementói lesznek a Fidesz pofátlan politikájának" - olvasható a Hajdú-Bihar megyei szociaéólisták közleményében.

 

A teljes cikket a Stop.hu-n olvashatják el.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.