Botrány az alaptörvény-módosítás zárószavazásán
Most már biztosan nem lesz alkotmányellenes Lázár János ötlete az előzetes regisztrációtól, hiszen a kormánytöbbség beleírta az alaptörvénybe. A szavazás után az LMP képviselői papírfecniket, állításuk szerint kékcédulákat szórtak a kormánypárti képviselőkre.
Botrány az alaptörvény-módosítás zárószavazásán

A parlament hétfői munkanapján a regisztráció mellett Bajnai Gordon volt a téma, a volt miniszterelnököt ért támadásokra a sajátos szabályok miatt a kormány reagálhatott. A kormány pedig nem cáfolta, hogy Bajnai egyenlő volna Gyurcsánnyal.

 

Botrány a parlamentben! Az LMP képviselői a választási regisztrációs alaptörvény módosítás szavazásakor a karzatról papírfecnikkel – amiket ők később kékcédulaként jellemeztek – szórták meg a kormánypárti képviselőket. Az alig fél percig tartó akció végén a képviselők visszatérhettek helyeikre. A terembe visszaérkező elempéseket a fideszesek fujjolással fogadták.

 

A parlament hétfői ülésének fő témája egy olyan ember volt, aki ott se lehetett az ülésen. Igen, Bajnai Gordon főszereplője lett a hétfői ülésnek. Különösen pikánssá tette a helyzetet, hogy például Rogán Antal Bajnai ellen intézett támadására a játékszabályok szerint a kormány reagálhatott.

 

A teljes cikket az Indexen olvashatják.

 

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.