Baloldali.hu - A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának
A társadalom baloldalának

Biztonságos és tiszta Budapestet!

MSZP  ─   Hír  ─   2014. augusztus 25. 09:43   ─   2022. október 19. 22:33

Biztonságos és tiszta Budapestet!
A fővárosiaknak balliberális városvezetést kell megbízniuk októberben, ha odafigyelő, biztonságos és tiszta Budapestet szeretnének a jelenlegi "széthulló és romló" városi szolgáltatások helyett. Erről Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője beszélt szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.A fővárosiaknak balliberális városvezetést kell megbízniuk októberben, ha odafigyelő, biztonságos és tiszta Budapestet szeretnének a jelenlegi "széthulló és romló" városi szolgáltatások helyett. Erről Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője beszélt szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

 

A politikus úgy fogalmazott, a jelenleginél rosszabb vezetése már nem is lehetne Budapestnek. Szerinte Tarlós István főpolgármester Orbán Viktor kormányfő bábja és csak a Fidesz érdekeit érvényesíti.

 

Hangsúlyozta, hogy hamarosan elkészül a városvezetés "hibáit, hazugságait és megoldatlan problémáit" feldolgozó budapesti feketekönyv következő fejezete. Horváth Csaba a kiadványban szereplő állítások közül példaként említette a romló budapesti közbiztonságot, továbbá azt, hogy a város elvesztette 12 kórházát, 150 iskoláját, értékes Főgáz-részvényeit, valamint a Városligetet és a Vidámparkot.

 

Kérdésekre válaszolva elmondta, hogy minden támogatást megadnak a baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltjének, Falus Ferencnek.

 

(MTI/MSZP.hu)